Uncategorized

Възвръщане на сияйния вид на кожата ,прилагайки микронидлинг терапия

Възвръщане на сияйния вид на кожата ,прилагайки микронидлинг терапия

Завършеното подновяване на блясъка на дерматологичната тъкан в днешно време е на разположение без намесата на хирурзи и хирургични похвати – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг възстановяването е в най-ниска степен агресивен метод ,с който се постига премахване на несъвършенствата от лицевия овал , минимизирайки видимите фини резки и гънки , чрез активиране на регенеративните дейности в дерматологичната покривка подтикване на изграждане на колагенов белтък .

Плюсовете на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг интервенция се е доказала като модерен ред за цялостно освежаване на кожния слой. Сред най-силните ползи се намира фактът, че е възможно да влезе в употреба не само за недостатъците на лицевата фасада , но освен това и за повлияване на последици от разширяване по частите на снагата. С помощта на микронидлинг терапията дерматологичната обвивка в третирания ареал има вид на стегната , хидратирана и свежа . Практиката е светкавична , безболезнена и неналагаща възстановяване . Зоната се обезчувства чрез локална анестезия с вид на кремообразна субстанция , която се слага двадесет-тридесет минути преди микронидлинг практиката и носи най-голям уют .

Какво представлява този целебен микронидлинг?

По време на високооборотната микронидлинг обработка здравно технологично устройство с вградени фини , игли, обвити в злато осъществяват многобройни миниатюрни надупчвания на кожата . В резултат на което се предизвикват оздравителните действия и се съживява образуването на колагенов белтък . Със съдействието на микропробивите нашата кожа по-леко и бързо усвоява необходимите й съставки , като неразтворим полимер , полезни вещества , които възстановяват естествения й изглед .

Изключително добър микронидлинг 1
Изключително добър микронидлинг

Колко броя процедури са нужни и след колко време се открива положителна реакция от приложения микронидлинг?

Микронидлинг манипулацията притежава реномето на една от най-дълготрайните терапии на кожната тъкан . Нейното действие е възможно да се запази през цялата следващата година . Отзвуците от микронидлинга се виждат отдалече още след първата процедура , като при това за възможно най-добри постижения напътстваме да се приложат 3 или 4 процедури ,съобразно със степента на състаряване на вашата кожа . Радиовълнистата микронидлинг интервенция с ООД би могла да се употреби независимо от периода от годината.

Времето, нужно за микронидлинг процедурата варира между 30-40 мин ,а веднага след нея бихте могли да се обърнете отново необезпокоявано към присъщите си отговорности .

Какво е ООД микронидлинг?

Удивителните следствия , които иновативната микронидлинг процедура – ООД поражда, се дължат на многорежимното въздействие на уреда , който помества в себе си микронидлинг с радио лъчение и LED лампи. ООД тушира трудно отстранимите вълни и резки по кожната покривка , видимо я уплътнява и съживява , пристяга разстоянията между порите и заличава следите от пъпки , активно акне и някои от видовете пигментни петна . Микронидлингът е неинванзивна освежаваща терапия , което ще рече , че при терапията липсва хирургична намеса ,както и съпътстващите я дискомфортни усещания .

Най-добрите оферти за микронидлинг 2
Най-добрите оферти за микронидлинг

Как да избегнем косвени реакции след микронидлинга?

С приключването на работещата на високи честоти микронидлинг манипулация е наложително да се придържате към напътствията на вашия дерматолог , с цел да достигнете най-висок резултат и освен това да избегнете нежелани странични реакции .

При неразумно обработване на дерматологичния слой след микронидлинг е вероятно да се появят странични ефекти . За да не ги провокирате , ние, консултантите на ООД препоръчваме :

– Да се отхвърлят всички офанзивни почистващи средства

– Да се внимава с действието на ярко слънце

– 24 ч след финала на процедурата да не се слага макиаж и козметични средства , освен ако вашият лекар не ви е предписал друго

– Вечерните часове след процедурата се допуска да се използва нищо повече от серумна течност

– Да не се спортува в насрочения ден за манипулацията

– Да не се практикуват масажни терапии , бани под пара и сауни до седмица след процедурата

– Вероятно е в ареала да се образуват мехурчета , които ще изчезнат 5-7 дни след процедурата

– Ако се появи нещо , което Ви създава безпокойство в идните няколко дни след микронидлинг процедурата и смятате , че е следствие от нея , моля, осъществете връзка със специалист от нашия екип

Вземете микронидлинг 3
Вземете микронидлинг

За кого е удачна микронидлинг намесата ?

Радиочестотната микронидлинг терапия с ООД достига учудващо добри поледици при, както споменахме , всеки тип кожа ,а освен това и е удачна при едва ли не всяка възраст . Използва се при външни белези от младежко възпаление , настоящо себумно образуване , разширени пори , деликатни бръчки , неравномерен тен и отпусната кожна тъкан . Благодарение на козметичната намеса се заздравява еластичността на епидермиса и дермата , релефа се заглажда , а лицевата плоскост е пощадена .

За какво трябва да сме информирани преди да пристъпим към микронидлинг манипулацията ?

Микронидлинг практиката не е желателно да се прилага при :

– бременни и отхранващи кърмачета жени

– заболели от автоимунни болести

– инфектирана кожна покривка

За каква по вид кожна обвивка е най-удачна микронидлинг процедурата ?

Посредством микронидлинг терапията пълният вид на кожата засиява , което се дължи на активизираното колагеново производство . Процедурата е подходяща за всички видове кожа , което я утвърждава като чудесен план за действие при жени и мъже, които желаят да ликвидират несъвършенствата от фасадата си и да се сдобият със свежо излъчване .

Вижте повече за микронидлинг 4
Вижте повече за микронидлинг

Възползвайте се от микронидлинга! Веднага !

Заявете час за прием при дерматологичен специалист от ООД и му задайте всички въпросителни , които ви вълнуват . В някои случаи уточняващият разговор със специалист е ключов при мотивирането на решение за правилния път . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 5
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Разгледайте повече за   микронидлинг 6
Разгледайте повече за микронидлинг
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 7
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг
Вземете микронидлинг 8
Вземете микронидлинг
Повече за  микронидлинг 9
Повече за микронидлинг
Изключително добър микронидлинг 10
Изключително добър микронидлинг

Плюсовете на ООД микронидлинг
Какво представлява този целебен микронидлинг?
Колко броя процедури са нужни и след колко време се открива положителна реакция от приложения микронидлинг?
Какво е ООД микронидлинг?
Как да избегнем косвени реакции след микронидлинга?
За кого е удачна микронидлинг намесата ?
За какво трябва да сме информирани преди да пристъпим към микронидлинг манипулацията ?
За каква по вид кожна обвивка е най-удачна микронидлинг процедурата ?
Възползвайте се от микронидлинга! Веднага !

Leave a Reply