Uncategorized

Забавни факти , които искате да знаете за летните гуми

Забавни факти , които искате да знаете за летните гуми

Огромната значимост на летните гуми

Без съмнение е , че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи в пътната лента – летните гуми се радват на голямо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените характерни особености. Наблюденията отбелязват , още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират съвършено сцепление и маневреност и гарантират по-ускорено изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и навлажнено ; по-големи външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които съкращават спирачния път, особено при значителна скорост; еластична нишка на коланите, които гарантират по-благоприятна обратна връзка с пътната настилка и прецизно шофиране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става въпрос за сцепление и точност на карането – това ги ситуира като превъзходен избор за моменти, в които се изисква върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на търговеца да създава увлекателно усещане от придвижването . Вида включва големина от 17 инча до 21 инча.

Информация за летни гуми 1
Информация за летни гуми

Летни гуми на производителя SYRON

Не е необходимо да се питате или смущавате за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON включват безброй предимства преимущества на съответните условия пред останалите конкуренти. Изрично е , че по някой път на пътната настилка има предпоставки да се случат внезапни и неподходящи ситуации.

Специалистите от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви предоставим безброй сериозни избори, и то на достъпни цени, също така и практичността по най-бързия и елементарен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от автомобилните ни сервизи, които се намират на територията на България.

Летни гуми Syron – главни достойнства

Важно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се ограничава вероятността за пораждането на аквапланинг или казано по-опростено , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с значително ограничени равнища на звук, лукс при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-важното нещо , от което има потребност един водач . При това, SYRON са от онези фирми, които налагат в собствените си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една особена защита против нейното загряване . Ефектът от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по значителен пробег и солидна устойчивост даже и при движение с голяма скорост.

Вижте нашите летни гуми 2
Вижте нашите летни гуми

Летни гуми от каталога на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи фирми в международен мащаб. Още от създаването си през 1967 година, марката се разширява трайно съобразно най-актуалните технологии и направления на пазара, за да гарантира удобството и сигурността на водачите . Различните вариации летни гуми на Maxxis състоят се от разнородни качества и достойнства. Някои от летните гуми са със специфична структура , която ги прави изключително устойчиви , и имат сравнително дълголетен живот, даже и при погрешно изхабяване. При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в основните проводници и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с комфортен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Качествени летни гуми 3
Качествени летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три централни надлъжни тръби отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и возенето по навлажнена настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което понижава звука и понижава съпротивлението при търкаляне. Независимо от това , дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така оптимизира сцеплението при навлажнена настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра на свой ред подобряват стабилитета при сериозна скорост и ограничават съпротивлението при търкаляне. Възловите превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, оскъдното консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и незасъхнали пътни платна. Летните гуми осигуряват наложителната производителност при абсолютно всички  режими на използване .

Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-благоприятно износване на предпазителя и по-кратък спирачен път на сухи и мокри пътни платна, помагайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се радват на приключението . Технологията Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Нещо повече, новата Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават подобрено сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Типа обхваща 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Изберете нашите  летни гуми 4
Изберете нашите летни гуми

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от обемни улеи за отстраняване на водата и цеви по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този разновидността летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната конструкция , като гарантира запас от спокойствие при драматични обстоятелства.

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата държава и ви предоставаме изобилие от първокачествени и достъпни оферти ! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-добрите оферти за летни гуми 5
Най-добрите оферти за летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 6
Изберете нашите летни гуми
Вижте нашите летни гуми 7
Вижте нашите летни гуми
Повече за  летни гуми 8
Повече за летни гуми
Разнообразие от летни гуми 9
Разнообразие от летни гуми

Огромната значимост на летните гуми
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop
Летни гуми на производителя SYRON
Специалистите от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летни гуми Syron – главни достойнства
Летни гуми от каталога на доставчика Maxxis
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
И накрая

Leave a Reply